Cover-Alls fördelar

 
 


Vad skiljer oss från resten...
 
 
 


Kontrollerad inomhusmiljö
Cover-All
byggnader erbjuder oöverträffad inomhusmiljö med exceptionellt ljuddämpande egenskaper. Den enorma mängden dagsljus som släpps in genom DuraWeave duken lyser upp hela byggnaden och ger en känsla av solskensdag. Det gör även att behovet av elektrisk belysning reduceras betydligt. Detta gör det trivsamt både för människor och djur.

 

Kvalitet
Cover-All Byggnader är designade för maximal styrka och hållbarhet och endast delkomponenter av högsta kvalitet används. Våra patenterade valvbågar säkerställer oöverträffad kvalitet och är tillverkad av certifierade stålrör. Den höga kvalitén på tillverkningen av PowerTecs vävduk gör den i princip underhållsfri och den har en enastående hållbarhet, både mot riv och hålskador.  Stommen är gjord av ViperSteel® och ytbehandlad med tre lager Gatorshield® rostskydd. Stommen är varmförzinkad efter svetsning.

 

Mångsidighet
Cover-All är en självbärande konstruktionen gör att den kan användas i dom mest skiftande sammanhang. Byggnaden kan växa efter skiftade behov och även tas ned och flyttas. Våra hallar har använts för praktiskt taget alla ändamål över hela Nord Amerika och resten av världen. från salt och sand lager, till boskaps farmer, ridhallar, mässhallar, utställnings och försäljningshallar, verkstäder och industrier, flygplanshangarer och sporthallar m.m. m.m.

 

Specialbeställ efter dina önskemål
Cover-All
tillverkar din hall efter dina önskemål. Du kan förutom storlek välja färg, ventilation, dörrar och sidoväggar. Vindnät, upprullbara långsidor och andra finesser.

 

Konstruerad för perfekt funktion
Cover-All byggnader är individuellt konstruerade för att kunna användas över hela världen för dom mest skiftande behov i alla klimat.  
Vårt vassa designteam har satt standarden och höjer hela tiden ribban med nya innovativa byggnadslösningar.                                              

 

Nyskapande design
Cover-All byggnader finns i bredder upp till nästan 50m och kan beställas i valfri längd. Dom speciella  egenskaperna hos vävduken gör att byggnaden är varm på vintern och sval på sommaren. Detta kombinerat med den patenterade stålstommen och WinchLoc
spänningssystem garanterar en byggnad av exceptionell kvalitet och styrka.

 

Snabb montering
Cover-All byggnader monteras snabbt på många olika underlag och grundkonstruktioner. Våra  kvalificerade återförsäljare ser till att monteringen utförs rätt. Antingen sköts hela monteringen av en monteringsfirma eller så skickar vi en arbetsledare och köparen håller med fyra man och erforderlig maskinpark. Cover-All byggnader monteras vanligtvis betydligt snabbare än en konventionellt byggnad.

 

Expert service
Vårt mål är att kunna ge högsta nivå av service, ända från första diskussion till "efter montering support" , Cover-All är uppbackade av branschens bästa produkt supportteam. Vi vill se till att varje kund är entusiastiskt nöjd och övertygad om värdet av deras Cover-All.

 

Vårt mål
Du kan känna dig trygg, bakom Cover-All står ett hängivet team av professionella i världsklass. En toppmodern tillverkningsanläggning och ständig investering i produktundersökningar och utveckling   gör att vi behåller vår ledande plats i branschen.